Het is goed om, voordat u gaat bouwen of verbouwen, na te denken over hoe de nieuwe installatie er uit moet gaan zien. Een standaard installatie in een nieuwbouwwoning is vaak gebaseerd op de minimale eisen en voldoet nog nauwelijks aan de eisen van deze tijd en uw specifieke wensen.

Plan op maat

Wij kunnen u helpen om een passend plan uit te werken. Behalve de posities van wandcontactdozen en aansluitpunten voor verlichting kunt u denken aan (extra) TV-, data-aansluitingen, deurcommunicatie, zonwering, tuinverlichting enz.

Een compleet plan op maat voor uw woning of bedrijf voorkomt verrassingen en ergernissen achteraf. Daarom vinden wij het belangrijk om samen met u de installatie door te spreken en u te voorzien van goede adviezen.

Na dit overleg ontwerpen wij een installatietekening waarin al uw wensen in verwerkt zijn.

Kwaliteitsgarantie

Van Veen Elektro staat garant voor kwaliteit. Het is echter altijd mogelijk dat er onvolkomenheden in ons eindproduct zitten, waardoor de opgeleverde installatie niet naar uw tevredenheid functioneert. Ook dan staan wij voor u klaar. Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen, zodat u voor de volle 100% tevreden kunt zijn over ons werk. Afspraak is afspraak!

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact op