Elektra Landgoed Driessen

03-03-2015

"Jan Willem heeft bij ons de elektra voor onze nieuwe wandmeubel en werkplek op maat in de woonkamer aangebracht. Aansluitingen voor PC, internet, TV, stereo, gameconsoles, verlichting en telefoon: alles moest achter de wand verwerkt worden. Hij heeft dat heel vakkundig gedaan, denkt goed mee, komt zijn afspraken na en werkt netjes. Kortom, wij zijn heel tevreden en zullen hem zeker een volgende keer weer inschakelen voor elektra-werk bij ons in huis."

- Johan en Lia, Waalwijk

Elektra buiten Dongen

03-03-2015

"Graag willen we je bedanken voor de zeer goede en snelle service. We stellen het zeer op prijs dat je eerlijk zaken doet en zullen je dan ook zeker weer bellen voor toekomstige klussen."

- Fam. Haast uit Dongen

Elektra Woonhuis Waalwijk

03-03-2015

"Willem van Veen, elektricien bij uitstek. Hij is zeer vakkundig en een snelle werker. Iemand die zorgt voor een mooie afwerking en zijn werkplek opgeruimd achterlaat. Naast zijn werk, denkt hij mee met het project. Hij geeft goede suggesties en komt met praktische oplossingen. Daarnaast is het iemand die zeer behulpzaam is bij alle onvoorziene problemen die je bij het project kunt tegenkomen. Kortom, ik kan hem bij een ieder van harte aanbevelen voor de gehele elektriciteit voorziening. Willem bedankt voor je fantastische bijdrage aan mijn huis."

- Jack Hollanders

Elektra Keuken Sprang-Capelle

03-03-2015

"Tijdens onze verbouwing hebben wij prettig contact gehad met Jan Willem. Er is altijd ruimte geweest voor het stellen van vragen, samen brainstormen en informatie inwinnen. Wij genieten nu van de vakkundig aangepaste electra in onze woonkamer en keuken. Voor eventuele andere electra-klussen/vragen weten jou, Jan Willem, te vinden! Bedankt!"

- Dennis en Kim, Sprang-Capelle

Elektra Kapsalon Bodegraven

03-03-2015

"Tijdens onze verbouwing kwamen we via onze leverancier met Jan Willem van Veen van "Van Veen Elektro" in contact. De verbouwing verliep chaotisch maar Jan Willem laat zich niet gek maken. Hij zorgt dat hij op tijd is, en op tijd zijn aandeel in het werk afheeft. Hij werkt heel netjes en weet wat hij doet (heeft echt verstand van zaken). Kortom je kan echt op hem vertrouwen. Wij waren heel blij met hem."

- Hendri en Rick van kapsalon Dali Bodegraven

Elektra Drunen

29-09-2015

"Op een zaterdagochtend, een paar maanden geleden, bleek de aardlekschakelaar van de keuken uit te zijn. Kreeg hem niet meer omhoog. Bellen naar willekeurige bedrijven, maar niemand was bereid om te komen kijken op zaterdag. Toen belde ik van Veen Elektro. Nooit van gehoord, maar hij kwam meteen. Wat een verademing, hij wist heel snel wat er aan de hand was en heeft het probleem opgelost. Fantastisch, en niet onbelangrijk hij rekent ook een faire prijs. Ondertussen heeft de heer van Veen al verschillende klussen voor mij gedaan. Ik raad dit bedrijf van harte aan. "

- M. Spijker, Drunen

Verbouwing Waalwijk

30-06-2016

"VAN EEN ZEER TEVREDEN KLANT Ik was als oudere op zoek naar een betrouwbare, serieuze en vakbekwame elektricien. Bij voorkeur uit de regio. Opdracht was o.a. een vernieuwing en uitbreiding 1ste etage en zolder. Ik kwam uit bij Jan Willem van Veen van Van Veen Elektro uit Sprang-Capelle. Hij heeft het meer dan waar gemaakt! Dus van harte aanbevolen. Jaap Vermeijden, Waalwijk "

- J Vermeijden

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact op